Veibeskrivelse

Fra Bastøfergen med bil: Følg Østre kanalgate når du kjører ut fra fergen. Ta til høyre i rundkjøringen og kjør over rådhusbrua. Kjør rett fram i rundkjøringen ved kransen. Ta første vei til høyre (Høienhaldgata), og så andre vei til venstre (Fjellveien). Følg Fjellveien til du kommer til Skolegata. Parkeringsplassen er gratis og ligger i krysset Fjellveien/Skolegata. Det er fint om du parkerer her, og ikke i Skolegata rett utenfor Hudlegekontoret. Det tar bare et halvt minutt å gå til Hudlegekontoret (Du ser skiltet fra parkeringsplassen).

 

Fra Bastøfergen til fots: Gå til motellet som ligger i Strandata og ta til høyre der. Følg Strandgata og ta til venstre etter at du er kommet over jernbaneovergangen. Følg Værlegata til du kommer til Nyqvistgata. Ta til høyre der. Følg Nyqvistgata over Fjordveien. Gå opp trappene mellom terasseblokkene og ta til venstre når du kommer til Høienhaldgate. Ta så første vei til høyre (Byfogd Sandbergsgate). Følg den til Skolegata og ta til høyre der. Følg Skolegata til du ser skiltet med Moss Hudlegekontor.

 

Fra Innfartsveien med bil: Ta til høyre i rundkjøringen ved ESSO stasjonen og kjør rett fram i lyskrysset. Følg Vogtsgate ned til rundkjøringen ved kransen. Kjør helt rundt i rundkjøringen og opp Vogts gate igjen. Ta første vei til høyre (Høienhaldgata), og så andre vei til venstre (Fjellveien). Følg Fjellveien til du kommer til Skolegata. Parkeringsplassen er gratis og ligger i krysset Fjellveien/Skolegata. Det er fint om du parkerer her, og ikke i Skolegata rett utenfor Hudlegekontoret. Det tar bare et halvt minutt å gå til Hudlegekontoret (Du ser skiltet fra Parkeringsplassen).

 

Fra Rygge med bil: Følg Ryggeveien/Klostergata ned til rundkjøringen ved ESSO stasjonen. Ta til venstre og kjør rett fram i lyskrysset. Følg Vogts gate ned til rundkjøringen ved kransen. Kjør helt rundt i rundkjøringen og opp Vogtsgate igjen. Ta første vei til høyre (Høienhaldgata), og så andre vei til venstre (Fjellveien). Følg Fjellveien til du kommer til Skolegata. Parkeringsplassen er gratis og ligger i krysset Fjellveien/Skolegata. Det er fint om du parkerer her, og ikke i Skolegata rett utenfor Hudlegekontoret. Det tar bare et halvt minutt å gå til Hudlegekontoret (Du ser skiltet fra Parkeringsplassen).

 

Fra Jernbanestasjonen til fots: Følg Nyqvistgata over Fjordveien. Gå opp trappene mellom terasseblokkene og ta til venstre når du kommer til Høienhaldgate. Ta så første vei til høyre (Byfogd Sandbergsgate). Følg den til Skolegata og ta til høyre der. Følg Skolegata til du ser skiltet med Moss Hudlegekontor.

 

Fra rutebilstasjonen til fots: Følg Prinsensgate over Th. Petersonsgate og opp trappene til domustorget. Fortsett over Dronningensgt. (gågate) til du kommer til Skoggata. Ta til venstre der og så første vei til høyre (Fr. Nansens gate). Følg Fr. Nansens gate opp bakken og over Vogts gate. Ta til høyre ved Løkkegata og deretter første vei til venstre. Følg Skolegata til du ser skiltet med Moss Hudlegekontor.

my box